USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[2 Жовтня 2016 18:39] Роман: Добрий день.

Чи має право роботодавець (форма власності: підприємство з іноземними інвестиціями) звільнити батька, який має оформлений договір про оплату навчання дитини у вищому навчальному закладі?

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Має право з підстав, які передбачені трудовим законодавством. В будь-якому випадку, якщо будуть законні підстави для звільнення працівника, факт родинних стосунків та наявності договору про оплату навчання дитини у вищому навчальному закладі не будуть перешкодами для звільнення.
Коментарів: 1
Марія Показати IP 13 Жовтня 2016 17:09
Доброго дня Я сьогодні відновляла доступ до своєї сторінки у Вконтактах. І там потрібно було скинути свої паспортні дані. Я скинула, а номер закрила... Чи моде хтось їх використати в своїх цілях?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus