USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[10 Жовтня 2016 14:30] Алёна: Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, чи відноситься завідувач (начальник) господарчої групи в органах місцевого самоврядування (виконкомах) до посадової особи і чи можливо головного спеціаліста відділу держвиборців призначити виконувачем посадових обов'язків завідувача (начальника) господарчої групи без звільнення від виконання своїх посадових обов'язків, чи не буде це навпаки як пониження в посаді?

Дякую за відповідь!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Мені важко відповісти на запитання чи відноситься завідувач (начальник) господарчої групи в органах місцевого самоврядування (виконкомах) до посадової особи. Для цього слід проаналізувати його посадові обов'язки. Однак, припускаю що так, оскільки відповідно до ст. 2 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", посадовою особою місцевого самоврядування є особа, яка працює в органах місцевого самоврядування, має відповідні посадові повноваження щодо здійснення організаційно-розпорядчих та консультативно-дорадчих функцій і отримує заробітну плату за рахунок місцевого бюджету. Головного спеціаліста відділу держвиборців можливо призначити виконувачем посадових обов'язків завідувача (начальника) господарчої групи без звільнення від виконання своїх посадових обов'язків за його згодою.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus