USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[19 Жовтня 2016 09:40] uspesnaledy8: Доброго ранку!

Скажіть, будь ласка, як бути в такій ситуації? До господарського суду подано позов про зобов'язання укласти додаткову угоду до договору оренди землі. В додатковій угоді ставиться питання про звільнення від орендної плати за земельну ділянку на певний час, оскільки не з вини відповідача на даний момент йдуть численні зсуви грунту. Суддя каже, що є право на захист свого права таким чином. Що в такій ситуації можна зробити, якщо податковий кодекс не звільняє від податку за землю? Може є якесь рішення суду з цього приводу, чи практика?

Заздалеідь дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! В мене особисто не має такої судової практики. В той же час за наявності рішення суду про зобов'язання укласти додаткову угоду на певних умовах, де буде визначено звільнення від орендної плати у зв'язку з неможливістю використання земельної ділянки не з вини орендаря, це буде підстава для звільнення від земельного податку.
Коментарів: 1
оля Показати IP 28 Жовтня 2016 11:28
ми жевемо з чоловiком у квартирi18кв м дiтей немаемо.як висилити чоловiкака з тiеi квартири якщо при купiвлi я дала бiльше в три рази грошей нiж чоловiк,як доказати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus