USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[21 Жовтня 2016 00:32] ksjusha1775: Доброго вечора! Мене звинувачують у злочині, якого я не робила (на це є докази), але досудове слідство їх до уваги не прийняло. Справа передана до суду, свідок обвинувачення стверджує, що я та сама людина, що вчинила злочин (у своїх свідченнях він не сказав і слова правди). Якщо суддя не сліпий, то він побачив, що опис не мене, а якоїсь іншої людини, а другий свідок не з'являється. На які статті опиратися мені подаючи на них до суду, як наклеп чи якось по іншому воно правильно називається? (Справа кримінальна)
Відповідь юриста:
Доброго дня! В такому випадку Вам треба мати у справі професійного захисника щоб довести невиновність. Самотужки це не так просто.

А щодо статті, на яку опиратись при поданні заяви на свідка, який Вас оговарює, то у Вашому випадку це стаття 384 Кримінального кодексу України.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus