USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[23 Жовтня 2016 16:00] Ильясова Анастасия: Доброго дня, мене звати Анастасія, мені 22 роки! Маю питання стосовно моїх (та мого брата 17 років) прав на будинок. Мій батько власник будинку, ми хочемо відсудити своє. Ми його рідні діти. У будинку крім нас прописані мама (цивільна дружина) та менша сестра, яка має прізвище матері. Які у нас з братом шанси? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо батько одноосібний власник такого будинку, і у Вас із братом немає до батька обґрунтованих майнових вимог, по пов’язаних суто із родинними стосунками, то підстав претендувати на якусь частку будинку за життя батька у Вас немає.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus