USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[26 Жовтня 2016 14:08] pfuadm: Доброго дня!

Підкажіть, будь ласка, яка на сьогодні процедура позбавлення матері батьківських прав (доньки 10 та 9 років)? Мама протягом 6 років дома фактично відсутня. Більшість часу перебуває за кордоном. Веде аморальний спосіб життя, дітьми не цікавиться, школу жодного разу не відвідувала, нічим не допомагає. Рік тому (25.08.2015) виписалась з квартири. 2012 рішенням суду нас розлучили, дітей залишили зі мною. В підтвердження цього є рішення суду, довідка зі школи та акт із ОСББ про те, що я сам виховую дітей. Які потрібні документи для позбавлення БП та як звертатись до суду?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для цього в першу чергу Вам слід звернутись до служби у справах дітей по місцю прожиання для надання цією службою відповдіного висновку щодо ролі матері у житті та вихованні дітей. І вже з врахуванням цього висновку та інших доказів, про які зазначили в запитанні, можна розглядати варіан подачі до суду відповідного позову.
Коментарів: 1
Анжеліка Показати IP 2 Листопада 2016 13:14
доброго дня підкажіть будьласка чи можу я після смерті бабці отримати хату але вона заповіту не склала і ще є дочка в неї вона одружена і живе і приписана в чоловіка ая з маленькою дитиною і сестрою в бабці що нам робити щоб хата лишилась нам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus