USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[4 Листопада 2016 20:36] Степанович Тетяна: Доброго дня. Звертаюся до Вас за порадою, як діяти в наступній ситуації: маємо намір придбати власне житло - приватний будинок. Звернулися до фахівців з агентства нерухомості, підписали попередній договір, внесли завдаток. В процесі перевірки документів виявилося, що продавець, самовільно встановив газовий котел і ніяких документів на існуючу систему опалення в нього немає. Фацівці агентсва пропонують, незважаючи на цю обставину, все ж заключати договір купівлі будинку, взявши з продавця письмові запевнення в тому, що він підготує і надасть нам всі необхідні папери і документацію протягом півроку з моменту підписання договору, бо саме такий термін потрібен. Нас цей нюанс дуже насторожує, як нам бути в подібній ситуації? Чи маємо право розірвати попередній договір, зважаючи на той факт, що продавець зобов"язався протягом місяця підготовити пакет документів, необхідних для продажу і якщо так, який механізм цього процесу? А якщо погодимося, то як застерегтися від усіх можливих ризиків, на що звернути увагу? Заздалегідь вдячна за вашу відповідь
Відповідь юриста:
Попередній договір розірвати не зможете. Можливо і зможете, однак тоді Вам може не повернутись завдаток. Краще дочекайтесь виготовлення ще теперішнім власником всіх необхідних документів на газове устаткування будинку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus