USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[12 Листопада 2016 15:58] Lesuta: Доброго дня! Скажіть, будь ласка, яка юридична відповідальність передбачена для людини, яка ніде не прописана? Та попри те проживає в квартирі, де прописана лише його мати пенсіонерка і відповідно отримує субсидію, тобто користується всіма комунальними послугами нічого за це не сплачуючи. При тому ще й насміхається з людей, які чесно за все сплачуть. Можна покарати якось таку людину чи ні?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Відповідно до статті 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, проживання громадян зокрема без реєстрації місця проживання чи перебування - тягне за собою попередження. Ті самі дії, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за порушення, передбачені частиною першою цієї статті - тягнуть за собою накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 до 51 гривні). Іншої відповідальності за це не передбачено.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus