USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[21 Листопада 2016 19:22] Света: Добрий день!В 2009р успадкувала 1/2 будинку і земельної ділянки (земля приватизована).Отримала 3 свідоцтва.Тепер хочу продати але свідоцтво на право спадщини на землю втратила.Звернулася до натаріуса по дублікат-мені сказали що за цим кадастровим номером є інший власник .Хто не відповіли а відправили до земельного вияснити і рішити це питання. В земельному також підтвердили цю інформацію і по заяві видали новий кадастр.номер.Ноаріус видала дублікат з новим кад. номером(з старим не видавали)Підготувавши інші документи для продажу і прийшовши з ними до іншого нотаріусу я дізнаюся що на одну і ту земельну ділянку 2 кадастрових номера.Інший власник 1\2 має старий кадастровий номер і він викуповує мою частину.Як мені бути в цій ситуації?Чи можу я взяти ще один дублікат з старим кадастровим номером і що для цього потрібно?Що саме цікаво це те що роблячі мені новий кадаст. номер ні нотаріус ні земельники не поцікавились документами іншого співвласника. Інший нотаріус не пояснила мені як вийти з цієї ситуації.Буду Вам дуже вдячна за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Щоб відповісти на це запитання, необхідно щоб Ви дещо уточнили. Як розумію, земельна ділянка, на яку у Вас було 1/2 права власності, не була поділена внатурі, і така частка була ідеальна, і мала один кадастровий номер, який був вказаний у свідоцтві на право власності на таку ділянку як у Вас, так і у власника іншої 1/2 такої земельної ділянки. Правильно? І у чому саме проблема в оформленні процедури відчуження належної Вам частки земельної ділянки іншій особі? Хто і на підставі чого Вам відмовляє в посвідчення такого договору?
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus