USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[24 Листопада 2016 08:38] uspesnaledy8: Доброго ранку!

Скажіть, будь ласка, чи може представник по довіреності отримати замість посадової особи, на яку склали протокол про адміністративне правопорушення, його копію? Чи правомірні такі дії?

Заздалегідь дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ні, не може. Хіба що такий представник буде адвокатом, оскільки у справах про адміністративні правопорушення передбачена можливість особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, мати захисника.Статтею 271 КУпАП передбачено, що у розгляді справи про адміністративне правопорушення можуть брати участь адвокат, інший фахівець у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи.

Надавати копію такого протоколу іншій особі, навіть якщо вона діє на підстві довіреності, правових підстав не має.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus