USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[28 Листопада 2016 22:37] rybka: Прошу вас допомогти мені в вирішенні такої проблеми.
Я розведена зі своїм колишнім чоловіком, 8 років я не просила у нього ані аліментів, ані будь-якої допомоги. В спілкуванні з дитиною всі ці роки він участі не брав. Наразі я можу приписати дитину поруч із собою, але з паспортного столу надали бумагу в якій необхідно поставити його підпис що він не заперечує щодо приписки дитини зі мною. Дитині 10 років і ні дня вона не була приписана поряд з батьком. І до суті мого прохання, чи можливо якимось чином без його участі приписати свою ж дитину? Бо він тобто "батько" йти на контакт не хоче!
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку Вам потрібно звернутись в податкову із заявою, повідомивши, що відповідна земельна ділянка Вам не належить. Надалі слід прояснити це питання, звернувшись до відповідної сілької ради, на території якої розташована земельна ділянка, яку Вам "приписують", із заявою щодо надання копії документів, на підставі яких на Ваше ім'я було оформлено державний акт на право власності на відповідну земельну ділянку. Тоді все і проясниться.
Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Грудня 2016 13:00
як потрибно нараховувати зарплату ночного сторожа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus