USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88
Запитай юриста
[29 Листопада 2016 22:54] zahar: Хотів би порадитись на рахунок посередників на роботу. В інтернеті ми знайшли оголошення про роботу в Польщі: описано було прекрасно, як у віршах - і зарплата 12 злотих в годину, і житло безкоштовне так як іваканція, можна сказати "all inclusive"... По телефону відповідає Мирослава, яка нас сюди і направила, а зустріла людина по імені Роман... Як то кажуть все чудово тільки в казках так і вийшло... Умови для проживання ніякі, робота важка на птахофабриці, а обіцяли на упаковку круасанів, а крім того при приїзді сказали заплати по 300 злотих... Хочемо йти звідти, але знову ж таки безвихідь, тому що залишилися просто без грошей... Що робити в такій ситуації?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цій ситуації юридично Ви не застраховані, оскільки такий посередник навряд чи підписав із Вами угоду, за якою ніс би відповідальність за невідповідність фактичних умов праці попередньо обіцяним. Тому реальний вихід, це шукати іншу роботу.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus