USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[2 Грудня 2016 16:04] Мама: Добрий день ! Ще один раз звертаюся до Вас, бо допустила помилку вчора ввечері, неправильно написала ( 15/100 нежитлового приміщення). І ще додам , що архітектор робить проект особі Б, де хоче вказати два прізвища фізичних осіб А і Б, так як земельна ділянка на особі А, а на особі Б земля тільки для сходової клітки на другий поверх. Чи правильно буде так? Перечитала багато запитань і відповідей і нічого подібного знайти не можу. Може Ви в своій практиці таку ситуацію зустрічали або розумієте, як правильно треба робити документи, щоб потім не мати проблем. Буду дуже вдячна за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Вже дав відповідь на попереднє. Ці питання більше будівельні, ніж юридичні. Тому Вам краще уточнити безпосередньо в підрозділі держархбудінспекції, до якої буде подаватись декларація про готовність завершеного будівництва до експлуатації.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus