USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Запитай юриста
[10 Січня 2017 14:32] grotovit: Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно в декларації (паперовій) вказувати у Розділі III А (Відомості про нерухоме майно) квартиру дружини, якщо це тільки її власність, я там не прописаний. але проживаю. В розділі Б (Майно, що перебуває у власності, в оренді чи на іншому праві користування ЧЛЕНІВ СІМ’Ї декларанта) квартира вказана.

В податковій сказали, що така декларація не є правильною і потрібно надати пояснення з приводу приховування квартири. Можливо вони не правильно трактують законодавство і в Розділі III А потрібно вказувати лише майно яким користуєшся в третіх осіб, а не в членів сім’ї?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Я погоджуюсь із Вашою думкою щодо можливості незазначення у Розділі III в декларації (паперовій) дані про майно дружини. Стійте на своєму, і те саме повторіть на рівні пояснень податківцям.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus