USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[13 Січня 2017 22:39] Inna: Добрий вечір.

Які документи повинні бути, наприклад, у відділі магазину, що підтверджують факт трудових відносин між ФОП та працівником. Чи повинен працівник завжди мати при собі документи, що посвідчують особу. Адже згідно ст. 80.6 ПКУ під час фактичних перевірок податкова" Для з'ясування факту належного оформлення трудових відносин з працівником, який здійснює трудову діяльність, можуть використовуватися документи, що посвідчують особу, або інші документи, які дають змогу її ідентифікувати (посадове посвідчення, посвідчення водія, санітарна книжка тощо)".

Якщо під час перевірки у праціника немає паспорта? Я так розумію громадяни не мають обов'язку мати при собі документи, що посвідчують особу щодня?

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Працівник ФОП не повинен в період перебування на роботі, мати при собі паспорт.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus