USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[17 Січня 2017 08:37] uspesnaledy8: Доброго ранку!
До моєї родички надійшов такого змісту лист від пенсійного фонду: "З метою визначення обгрунтованості та достовірності поданих для призначення (перерахунку) пенсії довідок про роботу потребують перевірки дані, що відображені у довідках №.........на громадянку...........У разі Вашої згоди на проведення зустрічної перевірки, просимо надати до об єднаного управління (пенсійний фонд) письмову заяву, що надасть можливість врахувати виникнення значних сум переплат пенсій в майбутньому та їх наслідків для пенсіонерів та підприємства, яке несе відповідальність (ст.101 ЗУ "Про пенсійне забезпечення").

Родичка влаштована за трудовим договором до міської ради.

Скажіть будь ласка, чи правомірні дії даного обєднаного управління щодо проведення такої перевірки. Чи є щось з цього приводу в чинному законодавстві України?

Заздалегідь дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Такі дії управління пенсійного фонду правомірні, і це звичайна процедура при перевірці якихось випадків, котрі можуть викликати сумніви у даної установи при вирішенні питання призначення пенсії.
Коментарів: 1
Альона Показати IP 14 Березня 2017 14:11
Доброго дня,я вагітна третьою дитиною,скажіть будь ласка чи можна отримати дитячі кошти усією сумою на придбання житла,так як свого я не маю,я винаймаю квартиру?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus