USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.85
Запитай юриста
[17 Січня 2017 11:12] yana: Доброго дня.

Підприємець говорить, що до його власності належать адміністративні будівлі (клуб і школа), але показувати документи на власність не хоче. Клуб в аварійному стані і він його не хоче ремонтувати, але там є столова, де їдять діти, які навчаються у школі. Біля школи є аварійна пристройка, яку він також не хоче ремонтувати.

Як забрати сільській раді ці будівлі на баланс і куди потрібно звернутися, щоб перевірити, чи дійсно ці будівлі йому належать? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! На сьогодні є відкритим реєстр нерухомості, у якому як за адресою, так і за особою, можна перевірити відомості про належність певної нерухомості певній особі, а також встановити всю нерухомість, яка належить конкретній особі. Для цього можна зареєструватись на сайті https://kap.minjust.gov.ua/login/index/, де здійснити пошук інформації, що Вас цікавить. Також можна звернутись із запитами до БТІ, де підняти старі документи щодо права власності не певний об'єкт нерухомості.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus