USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90
Запитай юриста
[23 Січня 2017 16:38] uspesnaledy8: Доброго дня!
Скажіть, будь ласка, особа надала витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно, що вона стала власником частки будинку. Однак, в мене є сумніви щодо такої легалізації, оскільки крім витягу більше документів не надано... Як бути в такій ситуації? Може запросити у неї договір купівлі - продажу або інші документи, що підтверджують право власності на майно?
Заздалегідь вдячна!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Звісно витяг це не є правовстановлюючим документом на нерухомість. Можете вимагати документ, який значиться у витязі як підстава для внесення до єдиного державного реєстру прав власності не нерухоме майно відповідних даних.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus