USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[30 Січня 2017 13:21] ksjusha1775: Доброго дня, скажіть, будь ласка, хто повинен забезпечити явку потерпілої в суд (без допомоги не приходить) і свідків звинувачення? Скільки разів вони можуть не з'явитися і чи несеться якась відповідальність за це, яка?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо це не справа приватного обвинувачення, то це повинен забезпечити прокурор. А відповідальність за неявку свідків та потерпілого до суду може виразитись по рязному. Так, якщо буде проігнорована наприклад повістка суду, тоді настає відповідальність за ч. 1 ст. 185-3 КУпАП, якою передбачено наступне: неповага до суду, що виразилась у злісному ухиленні від явки в суд свідка, потерпілого, позивача, відповідача або в непідкоренні зазначених осіб та інших громадян розпорядженню головуючого чи в порушенні порядку під час судового засідання, а так само вчинення будь-ким дій, які свідчать про явну зневагу до суду або встановлених у суді правил, -тягнуть за собою накладення штрафу від п’ятдесяти до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Коментарів: 1
Віталій Показати IP 31 Січня 2017 02:39
Якщо зі СБУ прийшло повідомлення що проводились негласно слідчі дії про що це може говорити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus