USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[2 Лютого 2017 10:51] kiti: І ще одне запитання, поясніть, будь ласка: "... При цьому керівникам установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери з метою недопущення «зрівнялівки» в розмірах заробітної плати доручено забезпечити в межах фонду оплати праці диференціацію заробітної плати працівників.." Як таке можливо? Якщо в межах фонду заборонено переведення працівників на неповний робочий час - чи дійсно це так, адже ст. 56 КЗпПУ не відмінено?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це означає, що мінімальна заробітна плата залишається мінімальною. Однак за наявності у фонді заробітної плати можливості призначити працівникам заробітну плату більшу, ніж мінімальну, керівник установи, закладу та організацї окремих галузей бюджетної сфери може це зробити. Як на мене, це не означає, що для цього когось слід переводити на неповний робочий день.
Коментарів: 1
Тонія Показати IP 2 Лютого 2017 18:04
Добрий день. Підкажітт будласка чи є якась постанова, наказ, згідно якої одиноким літнім оюдям в сільській мцсцевості РОДИЧІ ЗОБОВЯЗАНІ ЗАМІНИТИ СТАРИЙ ГАЗОВИЙ КОТЕЛ НА НОВИЙ? Запитую, тому що до сестри мого діда (їй 87 років), яка проживає сама в селі і немає нікого крім мого діда (він її рідний брат) прийшли з собесу і сказали що родина зобовязана поміняти котел, інакше їй виключат газ ( бо в неї заборгованість 900 кубів). Гарно дякую!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus