USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[7 Лютого 2017 13:16] yulia_s_st: Я - ФОП, власник 1/2 магазину, у мене відділ продуктів. Працюю на єдиному податку (2 група) без РРО. Моя сестра (ФОП2) - власниця другого відділу у цьому мазазині - алкоголь і тютюнові вироби. Вона працює сама в магазині і має одного найманого продавця. Я ж працюю одна. Запитання полягає в наступному: чи можна нам укласти цивільний договір, щоб у разі моєї відсутності в магазині ФОП2 та її найманий працівник на законних підставах могли відпускати товар у моєму відділі. Яким договором і як це потім відображати у податковій звітності?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Можна укласти договір комісії. Тільки його слід якісно оформити. Це буде договір із сестрою, а вже її найманий працівник обслуговуватиме і Ваш відділ. Щодо деталей відображення цих моментів у податковій звітності Вам слід поцікавитись у компетентного бухгалтера, або компетентного податкового інспектора.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus