USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[10 Лютого 2017 16:08] Homicide: Доброго дня! Ситуація наступна: раніше постійно надавали відсрочку від армії по причині того, що в сімї один син, а обоє батьків інваліди III групи по слуху. Серед необхідних документів була довідка про склад сімї та копії свідоцтв з МСЕК, засвідчені нотаріусом. Тепер же прописаний лише з матірю - батько за іншою адресою. Чи буде діяти моя довідка про склад сімї, де вказані дві особи. По факту, я також підтримую стосунки з обома батьками, просто у батька інша прописка, але в тому ж місці. Ось що пише у Статті 17:

Відстрочка від призову на строкову військову службу за сімейними обставинами за їх бажанням надається призовникам, які мають:

1) непрацездатних батька і матір чи одинокого непрацездатного батька (одиноку непрацездатну матір) або непрацездатних осіб, під опікою, піклуванням чи на утриманні яких перебував призовник, або осіб, над якими призовник здійснює опіку чи піклування, якщо вони не мають інших працездатних осіб - громадян України, зобов'язаних відповідно до законодавства їх утримувати. Непрацездатність зазначених осіб визначається в порядку, встановленому законодавством;

І ще заключне питання - чи підпадає під "працездантих" осіб моя дружина? Дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Щодо першого питання, то я думаю, що Ваша довідка про склад сім'ї буде діяти. Я не можу відповісти на запитання чи підпадає Ваша дружина під категорію "працездантих", оскільки про неї з цього приводу нічого не вказано у запитанні.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus