USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[12 Лютого 2017 19:41] Anya: Доброго дня! Мій тато має магазин і хотів би його переписати на мене, а я приватний підприємець. Куди піти це оформити і що для цього потрібно?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Просто я не знаю, що Ви маєте на увазі перед "переписанням магазину". Якщо це стосується зміни власника приміщення, у якому розташований магазин і де відбувається торгівля, то Вам слід іти до нотаріуса. Якщо ж це стосується можливості саме Вам здійснювати торгівлю в магазині і тими ж товарами, тоді це внутрішньо-господарські відносини між вами і батьком, які слід оформити відповідним договорами. Якщо ж додатково існує необхідність у повідомленні про це контролюючих служб і отримання від них дозволів, чи укладення із ними договорів, слід це зробити від вашого імені після врегулювання господарських відносин із батьком.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus