USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88
Запитай юриста
[21 Лютого 2017 16:40] ТЕТЯНА: Доброго дня. У мене таке запитання: тимчасовий трудовий договір, що це означає? Чи такий договір має певні особливості, а саме: перераховуються кошти у ПФ, реєструється у податковій, робиться запис у трудову книжку. Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Певно, маєте на увазі строковий трудовий договір. Це такий договір, який по-суті є трудовим, на нього поширюються норми трудового законодавства, однак період його дії обмежений строком, на який його укладено. За цим договором відбуваються відрахування в пенсійний фонд, та відраховуються податки. Щодо реєстрації такого договору, то це залежиться із ким він укладений: якщо із фізичною особою-підприємцем, тоді він реєструється в центрі зайнятості, якщо із юридичною особою, тоді десь окремо у якійсь державній установі його реєструвати не потрібно, його облік здійснюється згідно внутрішньої документації підприємства.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus