USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[25 Лютого 2017 00:58] nickko: І ще одне питання: планую отримати земельну ділянку для ведення ОСГ в порядку реалізації права безкоштовного отримання із земель державної власності. Чи не зможуть дану операцію класифікувати як купівлю земельної ділянки при призначенні субсидії? Чи можна буде на такій ділянці розмістити невеличкий будинок без фундаменту (тобто - тимчасову споруду) - чим це регламентується? І підвести до ділянки електрику? Чи потрібно такій ділянці адреса?
Дякую за відповіді на мої безліч запитань!
Відповідь юриста:
Таку операцію не можуть класифікувати як купівлю земельної ділянки при призначенні субсидії. На такій ділянці можна буде розмістити невеличкий будинок без фундаменту (тобто - тимчасову споруду), регламентується - відсутністю щодо цього заборон, а що не заборонено - те дозволено. Підведення до ділянки електрики та деталі цього слід буде уточнити у місцевій філії обленерго.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus