USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[1 Березня 2017 20:21] Viktori: Добрый вечер,ситуация такова, я работаю в банке , который в данный момент находится в состоянии ликвидации, нас предварительно за два месяца согласно Закона уведомили о сокращении, само собой приказ был мною подписан, вскоре я узнала , что нахожусь в "интересном положении", я прекрасно понимаю, что уже я ни на что повлиять не могу, но есть вариант остаться работать по договору (на условиях которые предлагает банк до полной ликвидации) так вот, подскажите пожалуйста , обязан ли банк , который находится в состоянии ликвидации выплатить дородовые и после родовые больничные?? или проще стать на учёт в центр занятости и получить их там если это возможно??
Відповідь юриста:
Доброго дня! У вашій ситуації простіше стати на облік в центрі зайнятості, і там отримати лікарняні, за які кажете. Банк повинен їх буде оплатити, якщо продовжите перебувати із ним в саме трудових відносинах, і його не буде повністю ліквідовано на момент, коли настане час для таких виплат.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus