USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[3 Березня 2017 20:20] nikkuts: Добрий день. Я, одинокий батько, інвалід першої групи, потребую постійного стороннього догляду. Проживаю разом із батьками похилого віку (пенсіонерами) та двома синами за однією адресою. Старшому 22 роки, неодружений, офіційно працевлаштований. Молодшому 18 років, неодружений, студент денної форми навчання у Вузі, стипендію не отримує. Старший син отримав призовну повістку на строкову військову службу. Йому відмовляють у наданні відстрочки від призову, так як є повнолітній брат. Якщо старший син звільниться з роботи та оформить догляд за мною, він матиме право на відстрочку від призову? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо старший син звільниться з роботи та оформить догляд за Вами, він матиме право на відстрочку від призову на військову службу.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus