USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[12 Березня 2017 10:33] тетяна: Доброго дня.У мене така склалась ситуація,в 2015р. Придбав авто в Ковелі у вихідний день,продавець відмовився про росписку .Сказав що напишем в нотаріуса в будні доручення.Через день зупинили гаїшникі сказали що авто 'леве' приїхав власник порішав з працівниками та вони поїхали.Я почав настоювати на поверненні грошей ,на томість власник пропонує пройти огляд експерта 'мрев' я погодився очікував що ліва машина буде викрита.Однак довідка незазначіла недоліків.Експерт ковельського мрев незміг-нехотів відрізнити кузов авто ''хюндай галлопер''від ''мітсубісі паджеро'' в додаток до того авто незнімається та неставиться на облік.Я почав просити повернути кошти,на томість отримав повістку у відділ міліції.Там мені пояснювали що це нормальна людина а не шахрай,за рік часу слідства .Нечесний продавець наважився повернути мені частину грошей 2000₴ .Решту3000₴ слідчій мене запевнив,що мені і так повезло вернути хоть щось.Я писав скарги на поліцію та прокуратуру,з поліції відповідь прийшла що все в рамках закону.З прокуратури вже відповідь чекаю з 05.01.2017р. Надсилав рекомендованим листом.
06.02.2017р.я звертався у поліцію бо натрапив на це саме авто ,поліція вилучіла авто на арешт майданчік.Але через два дні авто зникло з поліції.Слідчій відповів що є ухвала суду про повернення машини власнику.
Слідчій відмовив надати для ознайомлення ухвалу суду по якій віддали авто,мотивував що він так хоче.
На моє запитання,чому речовий доказ випускають,а шахрай не покараний.Слідчій сказав ,що ми живемо в такій державі.
Р.S чи можете мені допомогти встановити справедливість?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Щоб Вам допомогти встановити справедливість у цій справі слід детально вивчити усі її обставини, і ознайомитись із наявними у Вас документами, ознайомитись із матеріалами кримінального провадженні. В такому форматі детально Вам відповіді надати не зможу. Якщо бажаєте, то можете звернутись до мене оффлайн за адресою: м. Луцьк, вул. Б.Хмельницького, 47.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus