USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[14 Березня 2017 17:54] Тетяна: Добро дня.
Звертаюсь із такою ситуацією. Я дитина-сирота і цього літа мені виповниться 21 рік. Проживаю з опікунами і прописана у них у будинку. З 18 років мене поставили в чергу на отримання соціального житла, але квартира мені і не буде "снитись" - так мені сказали у соціальній службі, аргументуючи це тим, що ніколи і нікому не давали квартири.
Томі я хочу дізнатись, чи дійсно я зможу отримати квартиру, і які дії робити далі, бо сама я не можу нічого добитись. Стою на черзі у сільській раді.
Дякую за увагу.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Відразу скажу, що не слід вірити тому, що Вам сказали що квартира Вам і не буде "снитись". За законом, у Вас є всі підстави вимагати від держави, щоб вона забезпечила Вас соціальним житлом. Звісно, фактична можливість отримати соціальне житло у певному регіоні залежить від перебування там на квартирному обліку, і якщо у такій сільській місцевості, де перебуваєте на обліку, реально відсутній фонд соціального житла, тоді слід стати на такий облік наприклад у міській раді, де дійсно наявний фонд соціальнго житла. Наприклад у м. Луцьку я особисто знаю близько 10 випадків, коли ситір було забезпечено житлом.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus