USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[15 Березня 2017 19:39] Крістіна: Чоловік одружений і є в шлюбі з жінкою. Коханка чоловіка народила від нього дитину. Чи може вона з даним чоловіком оформити офіційно на чоловіка батьківство на дану дитину без відома дружини? Як дружина може офіційно дізнатись, чи оформлена дитина на її чоловіка?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Може коханка оформить батьківство на народжену від цього чоловіка дитину, якщо чоловік з цього приводу не заперечує, і підтвердить при реєстрації дитини що він є її батьком. А дружину про це спеціально ніхто із офіційних державних органів повідомляти не буде. Зможе дізнатись, якщо їй про це хтось розповість.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus