USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[16 Березня 2017 10:46] polol: Добрий день. Адміністрація школи вимагає за свої кошти завідуючих кабінетів оновлювати матеріальну базу кабінету і перевіряє, що придбано в кабінет, пояснюючи це тим, що завідувачі кабінетом отримують плату за кабінет. В "Положенні про кабінет інформатики" серед інших обов'язків завідувача кабінетом (п.6.6) є й таке:

- систематичне поновлення та вдосконалення матеріальної бази кабінету, її поповнення традиційними та сучасними засобами навчання;

Чи законною є вимога адміністрації? Якщо ні, то як агрументовано відповісти адміністрації?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Можливо такий обов'язок щодо забезпечення кабінету належною матеріальною базою і законне, однак це означає, що завідуючі кабінетами моніторять, що потрібно в них придбати, з'ясовують, де найоптимальніше це зробити, і у формі доповідної записки інформують про це адміністрацію школи. А фінансування для придбання такої матеріальної бази повинно відбуватись за рахунок школи - це однозначно.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus