USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[17 Березня 2017 19:41] Саша: Доброго вечора. В мене є довідка, згідно якої я протягом певного періоду працював в школі, де також вказано період роботи за сумісництвом. Але мені не зараховують місяці роботи за сумісництвом (я працював з навантаженням 12,5 год/тиждень): говорять, що стосовно, положення №78 п.4 абзац перший, я повинен принести помісячне навантаженя. Ваші юристи, дякуючи їм, сказали, що мені можна зарахувати мій педагогічний стаж і за абзацом другим п.4 цього положення. Але знову ж таки завідуюча кадрами говорить, що потрібно принести довідку з погодиним навантаженням на кожний місяць. Мені у відділі кадрів іншой організації сказали, що це потрібно робити офіційний запит. Тоді в мене питання: запит роблю я як юридична особа чи робить завідуюча кадрами від імені закладу, де я працюю? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це однозначно можна зробити (зарахувати стаж) і на підставі абзацу другого п.4 положення № 78. Однак, якщо завідуюча кадрами не навчена по іншому рахувати такий стаж, можна або зобов'язати її це зробити через суд, оскарживши бездіяльність, або зробити те, що просить, і надати довідку такого формату, про яку вказує. Ви як юридична особа такий запит зробити не зможете, оскільки Ви - фізична особа. Тоді краще нехай зробить завідуюча кадрами від імені закладу, де працюєте.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus