USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Запитай юриста
[19 Березня 2017 20:01] Ольга: Добрий вечір. В мене виникла така ситуація. В червні я придбала квартиру. Заселилася в жовтні, і з цього місяця оплачую комунальні послуги. Але мені постійно приходять квитанції з боргом минулого власника. Форма №3 була без боргів, в договорі немає пункту, що я купую квартиру з боргами і зобов'язуюсь їх сплатити. Що робити в даній ситуації, дайте роз'яснення, будь ласка!
Відповідь юриста:
Доброго дня! В даній ситуації Вам слід обґрунтовано написати листа надавачам комунальних послуг про те, що Ви стали власником квартири з відповідної дати, з якої і сплачуєте, і порекомендувати звернутись із питанням погашення заборгованості до попереднього власника. Ви не повинні сплачувати борги попереднього власника, якщо це не обумовлено в договорі.
Коментарів: 1
Марія Показати IP 21 Березня 2017 08:26
Добрий день.Ми вже20 років проживаєм на господарстві яке дав батько це була його батьківщина, на неі документи згублені. Ніхто з родичів не був проти. Тепер коли батько помер його брат хоче забрати господарство собі, але всі інші діти проти цього. Хату в якій ми проживаєм будував батько, а їхня тільки літня кухня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus