USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[21 Березня 2017 10:32] Mark: Добрий день. Недавно я став власником квартири на останньому поверсі 5-поверхового будинку. Хочу в межах своєї квартири на горищі облаштувати літню кімнату без зміни конфігурацій фасаду і без проведення комунікацій (газу, опалення, і т.д.) і зробити ремонт шиферного даху над моєю частиною. За нашою адресою наявні 4 під'їзди. Горище в моєму під'їзді окреме (замурований прохід) від ін. частини горища (які знаходяться над іншими під'їздами). Підскажіть як правильно оформити документи на горище (мансарду)? Чи потрібна просто просто заява-згода власників квартир чи тільки нотаріальна згода? Потрібна згода всіх жильців з 4-ох підїздів чи тільки свого під'їзду? Голова ОСББ відмовляється надати будь-яку інформацію (список власників квартир, зразок офрмлення згоди жильців), як змусити його виконувати його функції? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для того, щоб Вам документально оформити на себе таку частину горища, і стати її власником як складової нерухомості, в першу чергу потрібно, щоб з цього приводу було прийняте відповідне рішення загальними зборами об'єднання, оскільки питання розпорядження площами місць загального користування будинку, який знаходиться в управлінні ОСББ, вирішується виключно рішенням загальних зборів. Для цього потрібно, щоб правління підготувала проект рішення про передачу Вам частини горища, і в подальшому загальні збори його затвердили. Тоді можна звертатись до проектантів і далі по процедурі, яку вони роз'яснять.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus