USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[25 Березня 2017 11:34] gzgzgxhjskzzk: Добрий день! Мій минулий чоловік звільнився з місця роботи, звідки сплачував аліменти по виконавчому провадженню і виїхав на заробітки. Виконавча служба із свого боку ніяких дій не прийняла щодо його розшуку. Яку заяву потрібно написати (бажано зразок) з новими даними мені відомими, щоб його почали розшукувати? Чи треба буде ще раз писати заяву про стягнення аліментів та ще раз відкривати виконавче провадження?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо виконавче провадження не закрите, то в таком випадку додаткових заяв про його відкриття писати не потрібно. Слід лише зажадати від державного виконавця або щоб він встановив наявність у колишнього чоловіка в Україні якогось майна, наприклад нерухомого, і вжив заходів до звернення на нього стягнення для покриття аліментних зобов'язань. Або щоб державний виконавець ініціював перед судом питання про оголошення колишнього чоловіка у розшук.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus