USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[25 Березня 2017 13:15] Like: Доброго дня.
Така ситуація: в моїх сусідів стався конфлікт - одна з них підняла руку на старшу жінку і почалась сутичка. Після того, як всі розійшлись по кімнатах, та, що піднімала руку - включила камфоркі газу, забрала дитину і пішла з дому.
Було це пізно, і певно розраховувалось на те, що вони не прокинуться.
Моя мама вийшла на загальний коридор і почула запах газу, зайшла до них в квартиру (кухня при вході), відкрила вікна і вимкнула камфоркі.
Коли викликали поліцію - дівчина почала заперечувати, що це зробила вона і взагалі жертва вона, прикриваючись 6-ти місячною дитиною.

Тепер ми не можемо спати і боємось за своє життя.
Як правильно вчинити?
Викликали слідчого, щоб написати заяву повторно, бо чомусь одна, яка писалась вдома в день інциденту, - пропала.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так ситуація непроста з намірами тієї, яка відкрила комфорки газу і покинула квартиру. Однак довести цей факт буде вкарай важко, якщо вона це заперечує. Можна викликати поліцію для проведення профілактичної бесіди. Однак допоки нічого не станеться, поліція дієво реагувати не буде.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus