USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[25 Березня 2017 13:54] Vika: Добрий день!

Скажіть, будь ласка, ми з батьками з школи написали заяву щодо зміни шкільних парт на нові, так як наші в жахливому стані. Заяву написали на ім'я завідувача райво. Скажіть, ми повинні повідомити директора про це? І, якщо директор заборонить, ми маємо право йти без його дозволу?

Якщо завідувач райво дасть відмову, куди писать скаргу далі? Дякую.
Відповідь юриста:
Звісно по-людськи бажано повідомити про таку заяву директора школи, оскільки він відповідальний за господарський стан ввіреного йому навчального закладу. Директор не може заборонити Вам кудись звертатись, в тому числі і з такими заявами. Якщо керівник районного управління освіти відмовиться провести заміну шкільних парт, тоді слід звертатись до голови відповідної РДА або райради щодо бездіяльності останнього.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus