USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[4 Квітня 2017 14:11] Юлія: Доброго дня. Я орендую приватний будинок у чоловіка рідної сестри. Жодних договорів не оформлювали. Орендної плати не сплачую. Комунпослуги оплачую самостійно. Чи маю я право на оформлення субсидії на оплату комун послуг? Якщо так, то які необхідні документи?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, ви маєте право на отримання субсидії. Однак Вам в цьому випадку слід укласти із власником житла договір найму такого будинку, у якому встановити символічну орендну плату, а також передбачити обов’язок наймача будинку сплачувати комунальні послуги. На підставі такого договору найму житла Вам слід зареєструвати в будинку своє місце проживання, і в подальшому подати заповнену заяву із декларацією на призначення субсидії до відповідного органу соціального захисту.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus