USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[6 Квітня 2017 12:39] tara: Добрий день!Я 9 років проживаю в гуртожитку готельного типу (без офіційної реєстрації в паспорті, на умовах договору), який належить державній установі, в якій і працюю. Цей гуртожиток готельного типу не введений в експлуатацію і не відноситься до житлового фонду. Будь ласка, дайте відповідь на такі питання:1) Чи має право державна установа заключати договір на проживання в цьому гуртожитку і брати плату, якщо він не введений в експлуатацію? 2)Чи маю право на приватизацію кімнати, в якій проживаю? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! 1. Не має права. У відповідності до п. 12 Порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, затвердженого постановою КМУ від 13 квітня 2011 р. № 461, експлуатація об'єктів, не прийнятих (якщо таке прийняття передбачене законодавством) в експлуатацію, забороняється. 2. В ситуації що описали, до введення такого гуртожитку в експлуатацію і віднесення до житлового фонду, ви не маєте права на приватизацію кімнати, де проживаєте.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus