USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[7 Квітня 2017 00:46] Георгій: Добрий день. Мешкаю в квартирі разом з батьками, сестрою і їі маленькою дитиною, декілька тижднів назад сестра заселила до нас свою подругу, начеб-то для догляду за дитиною, проте сестра з подругою постійно влаштовують сварки з батьками, особливо дістається мамі, неоднаразово викликали поліцію, але вони нічим не допомогли і сварки продовжуються. Подруга сестри відмовляється виселитись добровільно, має сором покрикувати на маму, а на зауваження не реагує, а поліція каже, що вона нічого не порушує і якшо вам щось неподобається, звертайтесь до суду, а якщо вам не подобаються дії поліції можете скаржитись, підкажі, будь ласка, що робити?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Можете просто, коли не буде подруги, виставити за двері її речі та замінити замки. Як розумію, квартира не належить одноосібно сестрі, і вона не має права без згоди інших співвласників (а якщо квартира не приватизована – мешканців) вселяти у помешкання сторонніх осіб. Якщо в цьому випадку покликатись на допомогу держави, тоді слід подати до суду позов про виселення, виграти суд, і ініціювати виконання рішення суду в примусовому порядку через органи державної виконавчої служби.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus