USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[12 Квітня 2017 14:06] читачка: Після смерті батьків я з сестрою розділили землю і господарство навпіл. Свою 1/2 частину я подарував сестрі, але після тяжкою хвороби вона не може вести господарство (в неї не функціонують рука, нога і вона не розмовляє). Чи можу я повернути свою частину під своє управління, так як племінником не довіряю? Що потрібно? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Щоб точно відповісти на це запитання, слід зрозуміти, що маєте на увазі під "поверненням своєї частини під своє управління"? Найпростішим варіантом вирішення ситуації, якщо на сьогодні сестра юридично є власником раніше подарованої Вами ½ землі і господарство, це оформлення на Вас відповідного договору оренди із значним строком дії та символічною орендною платою, що надасть Вам можливість юридично буте користувачем вказаного майна, відповідно і не допускати хазяйнувати людей, яким Ви не довіряєте. Якщо йдеться мова про те, щоб Ви стали назад юридичним власником такого майна, тоді слід оформити договір дарування (де таке майно подарує Вам сестра), або договір купівлі-продажу, за яким сестра відчужить таке майно Вам.
Коментарів: 1
Таня Показати IP 12 Квітня 2017 15:45
Доброго дня мені банк відмовив у списання відсотків та косій я являются війсковослужбовцем за контрактом ДПСУ з 2009 року чи мали вони на це право

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus