USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[26 Квітня 2017 16:27] Sahar: Добрий день!Я голова ОСББ чи можу я не йти в декретну відпустку, а продовжувати працювати??
Відповідь юриста:
Добрго дня! Звісно, можете. Оскільки будь-яка відпуска, в тому числі по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, завжди надається за бажанням особи, яка має на неї право. Тому якщо Ви не бажаєте йти у таку відпуску - можете продовжувати працювати. Так, відповідно до ч. 1 ст. 18 Закону України "Про відпустки", за бажанням жінки після закінчення відпустки у зв'язку із вагітністю та пологами їй надається відпустка по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку з виплатою за ці періоди допомоги відповідно до законодавства.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus