USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[1 Травня 2017 13:29] lioness: Доброго дня! Скажіть, будь ласка, я працюю вчителем, чоловік безробітний і має землю, що здає в оренду (3га). Я планую продавати с/г продукцію власного виробництва (сало,м"ясо свиней) в будинок-інтернат. Чи вплине це на субсидію, чи буде враховуватися цей дохід і в якому періоді?



Я вважаю, що має бути враховано або дохід чоловіка, який не працює (2900грн.), або дохід від оренди пая, який ми отримуємо зерном, що використовується для відгодівлі свиней, або прибуток від реалізації с/г продукції (а не дохід). Але думаю, що органи соцзахисту включать всі ці доходи при розрахунку субсидіїї, а не подумають про те, що чоловік офіційно не працює, оскільки вирощує свиней, яких кормить зерном, що отримує від оренди землі, і в разі чого отримує кінцевий дохід від реалізації продукції. Дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Скажу Вам так: якщо продаватимите вказану продукцію в будинок-інтернат офіційно як фізичні особи, і, відповідно, адміністрація такого будинку сплачуватиме за Вас або за Вашого чоловіка податки та внесок, як контрагент, тоді такі доходи буде видно органу соцполітики, і їх слід буде вказувати в декларації, щоб в подальшому не було більш несприятливих наслідків.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus