USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[31 Травня 2017 15:16] qwsdfrty: Доброго дня. З чоловіком не проживаємо разом, маємо двох спільних неповнолітніх дітей.


Я подала заяву про стягнення аліментів 1/2 від його доходу, але не менше 30% на кожну дитину. Він офіційно не працевлаштований, але дохід має.


На суді колишній чоловік не відмовлявся від 1/2 і суд так і призначив. Проте наступного дня він заявив мені, що це багато і збирається оскаржувати рішення суду, щоб зменшити частуку до 1/3.
Скажіть будь ласка, чи має суд підстави задовільнити його вимоги?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Таке право має суд апеляційної інстанції за умови доведення чоловіком, що його матеріальне становище не дозволяє сплачувати аліменти у первинно присудженому судом розмірі, оскільки має інші витрати на утримання себе та членів своєї сім'ї. Описану Вами ситуацію слід детально та індивідуально оцінювати.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus