USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[6 Червня 2017 23:17] Виктория: Добрий день. У мене є дуже важливе питання: чи можуть бути побудовані в селі 5 станцій міні ГЕС, якщо майже всі жителі села не згідні з цим? Якщо не можуть, то куди і з якими заявами або поданнями потрібно звертатися, до яких органів? Допоможітб, будь ласка, дуже треба, пишу на прозьбу майже всіх жителів села.
Відповідь юриста:
Доброго дня! З цим питанням Вам слід звернутись до санепідслужби, оскільки з даною установою відповідно до п. 2.2. Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів, затверджених наказом Міністерства охорони здоров'я України від 19 червня 1996 р. N 173, підлягають погодженню зокрема схеми розвитку та розміщення галузей народного господарства та галузей промисловості; схеми територіально-виробничих комплексів, курортних районів, територіальні комплексні схеми охорони природи; генеральні плани міст, сільських поселень; проекти розміщення будівництва; проекти приміських та курортних зон; проекти планування промислових зон та вузлів;проекти детального планування і забудови; проекти окремих будівель та споруд; схеми і проекти інженерного обладнання та благоустрою населених пунктів (водопостачання, каналізування, санітарної очистки та ін.)
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus