USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[7 Червня 2017 19:36] Евгений: Доброго вечора. Мої бабуся та дідусь разом прописані в квартирі. Після смерті дідуся, бабуся звернулася до нотаріуса, щоб написати заяву на право вступити у спадок квартири, щоб переоформити документи на квартиру на себе, але нотаріус повідомив, що зараз ніякої заяви писати не треба, адже вони були прописані разом і дружина автоматично стає спадкоємцем квартири. Підкажіть, будь ласка, чи це дійсно так, тому що на скільки я знаю, заяву потрібно написати протягом 6 міс. Боюся, що згаємо час і потім їй доведеться вступати у права власності через суд.
Заздалегідь вдячний за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Нотаріус правий в цьому випадку. Якщо бабуся ще й була прописана розом із дідусем на момент його смерті, тоді писати заяву про прийняття спадщини не потрібно. Вона вважається такою, що прийняла її.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus