USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[11 Червня 2017 11:11] Юрій: Доброго дня! На 24 відділенні укрпошти відмовляються приймати посилки за універсальним тарифом(це відправка безцінних посилок по Україні до 10 кг).,кажуть що відмінили,хоча ніхто не відміняв.Пропонують тільки стандарт і експрес які є набагато доржчими.Що мені робити в такому випадку,до кого звертатися?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку, якщо Ви впевнені у своїй правоті, і вважаєте, що працівники 24 відділення Укрпошти незаконно хочуть "продати" Вам дорожчий сервіс, ніж інший, який вони теж за законом мають право надавати, слід зафіксувати факт такої відмови з їх боку, якщо не письмово, то принаймні на відео шляхом відкритої зйомки, і тоді звернутися із письмовою скаргою до центрального відділення Укрпошти на Волині (що в м. Луцьку, по вул. Кривий Вал). Також можна звернутись до службу у справах захисту прав споживачів і до суду.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus