USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[17 Червня 2017 16:43] Валентани: Я маю 5-річну доньку, влаштувалась на роботу до комерційного підприємства, де з мене взяли розписку, що протягом 10 років після прийняття на роботу я не буду народжувати. Через рік після працевлаштування я одружилася в другий раз і мій чоловік став наполягати на народження ще однієї дитини. Я розповіла йому про розписку, тоді він сказав мені звернутися до керівництва фірми, щоб воно сплачувало до кінця визначеного строку майнову шкоду, яке ми будем використовувати на засоби запобігання вагітності. Керівництво фірми відмовило і я планую звернутися до суду. Чи є сенс звертатися до суду і чи є шанси вигртати цю справу ?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так розумію чи є сенс через суд спробувати вимагати від комерційного підприємства відшкодування вартості протизаплідних засобів. Заради хохми, можливо. Однак такий позов, як на мене, не буде на Вашу користь, так само як і розписка не має ніякої юридичної сили. За це лише можна спробувати вимагати морального відшкодування, якщо довести, що така розписка була Вами написана саме на вимогу роботодавця.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus