USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[23 Червня 2017 08:42] Taras: Доброго дня! В мене питання стосовно трудового законодавства. Якщо мене на роботі в органах місцевого самоврядвування підвищують зі спеціаліста І категорії до головного спеціаліста, але я залишаюсь на тій же ділянці роботи, роблю все те ж саме, лише додатково пару завдань додалося чи потрібно мені проходити стажування? Відділ кадрів каже, що обов'язково, але я не розумію, яке це стажування? якщо я під час стажування буду робити свою повсякденну справу? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Формально це потрібно. Тому пропоную пройти таке стажування, поставивишись до нього формально, лише заповнивши папери, які при цьому потрібні (щоденник, відгук керівника стажування і т.п.).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus