USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[24 Червня 2017 00:08] Vira: Добрий вечір. Я щодо електронного квитка. Я пробувала купити он-лайн авіаквиток у авіакомпанії LOT, пробувала здійснити оплату, але начебто і не оплатила до кінця, тому що мені не прийшов авіаквиток на пошту. (Підтвердження про купівлю квитка). Зараз як виявилось, мені гроші зняло, але квитка немає у мене. Тому зараз на даний час, мені квиток цей не потрібен, тому що придбала інший, бо думала що не купила попередній. Виліт у серпні. Купляла квиток у лютому. Як мені повернути всю суму? Чи це можливо? До кого звертатись?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Вам з цим питанням слід звернутись безпосередньо до авіакомпанії, і все детально обґрунтувати, взявши відповідні роздруківки із банку на підтвердження перерахування коштів, і зажадати від авіакомпаніі повернення безпідставно отриманих нею коштів. Відповідно до ст. 1212 Цивільного кодексу України особа, яка набула майно або зберегла його у себе за рахунок іншої особи (потерпілого) без достатньої правової підстави (безпідставно набуте майно), зобов'язана повернути потерпілому це майно. Особа зобов'язана повернути майно і тоді, коли підстава, на якій воно було набуте, згодом відпала.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus